Praktykanci w SUNEX S.A.
SUNEX S.A., jako firma innowacyjna, chętnie podejmuje działania, które wspierają rozwój młodych ludzi. Na przełomie miesiąca stycznia i lutego mieliśmy możliwość zostać mentorami 3 uczniów z Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 1 w Raciborzu, którzy wybrali Sunex S.A. jako pierwszy element na drodze do budowania swojej ścieżki kariery w działach finansowym, logistyki oraz magazynów. Praktykanci zdobyli nowe doświadczenia oraz wiedzę praktyczną, co z pewnością ułatwi im w przyszłości wejście na rynek pracy. Wierzymy, iż dzieląc się cennym doświadczeniem przyczyniamy się do podnoszenia kwalifikacji młodych ludzi w naszym okręgu, jednocześnie tworząc Spółce możliwości pozyskania lepiej wyszkolonej kadry pracowniczej w przyszłości.
2016-02-11, 07:32

Dziękujemy dyrektorowi Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego nr 1 w Raciborzu za obdarzenie nas zaufaniem i wybór spółki Sunex S.A. jako uzupełniającego edukację uczniów pedagoga, a wszystkim uczniom dziękujemy za zaangażowanie podczas wykonywania zadań oraz aktywny udział w praktykach.

SUNEX S.A.